17. des, 2012

Kake fra avisa, og greier....

Mange takk for alle stemmer, og for at noen gidder å skrive inn for å nominere en enkel sjel fra Rundtom. Det er veldig hyggelig gjort. Man blir ydmyk når man hører mange andres frivillige engasjement og innsats, og alt hva folk gjør for andre. Så derfor; TAKK.

For nominasjonen til "Drammen Kommunes Frivillighetspris 2012". En herlig, arbeidsom dame fra Konnerud Speidergruppe vant fortjent. Drammenselvas Venner ble positivt omtalt.

For nominasjonen til "Årets Ildsjel", og for stemmene mange har gitt. Og ikke minst for alle oppmuntrende hyggelige ord i så måte. Vinneren kåres 11. Januar i Drammens Teater, på Idrettens Festaften. Takk for at vi er invitert dit også.

For kaka fra Drammens Tidende, fordi noen tipset de... Takk for det Anne Grete. Her er litt av det avisa skrev.;

Jahnsen var også nominert til Drammens frivillighetspris, sammen med Drammenelvas Venner, men prisen tilfalt Sylva Husemoen – for sitt arbeid i Konnerud Speidergruppe.
Jahnsen er godt verdsatt av dem rundt ham.
– Man kan ofte lure på hvordan han får tid til å jobbe. Rune er en mann som aldri sier nei, og han er et oppkomme av ideer for å øke trivselen til folk, og han fortjener virkelig oppmerksomhet, sier Anne Grete Espelid Pedersen, som tipset avisen om ildsjelen fra Drammen.

Jaja..:

en kake eller en pris, har aldri vært avgjørende for noe av det vi holder på med. Men det kan være svært motiverende for å fortsette. tusen takk.

Del denne siden